Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

Ranskis

Tänään en jaksa olla kovin monisanainen johtuen armottomasta vitutuksesta sormiani kohtaan -.- Käytiin eilen Herra T:n kanssa ensiavussa noitten viime postauksessa mainitsemieni rakkuloiden takia ja tuomio oli karu: Kynnet pois heti ! Onneksi on vielä muutamat postausta odottelevat kynnet koneella niin ei aivan hiljene tämä blogi :) Tosiaan kynsien asetoni kylvyn ja viilauksen jälkeen paljastui yllätys: vasemman nimettömän kynsi on jo osittain irti, johtuen rakkuloiden pakkantumisesta kynnen alle

En saanut tuosta kovin selvää kuvaa, mutta ajakoot asiansa
Eli nyt siis odotellaan rupeavatko rakkulat häviämään vai mennäänkö jatkotutkimuksiin. Postailen sitten taas väliaikatietoja tänne :)

Jos sitten taas siirryttäisiin niihin kynsiin. En harvemmin ole pitänyt noista crackle lakoista ja yritinkin keksiä jotain jolla saisin pakkotuputettua itselleni noitten monikäyttöisyyttä ja sitä ettei ne nyt niin hirveän näköisiä voi olla ja ONNISTUIN ! Jeeee !!


Ranskalaisen kärjen tein hutiloiden (en vielä omistanut mallitarroja) H&M:n shimmeriä sisältävällä turkoosilla lakalla (numeroa tai nimeä en pullosta löytänyt). Cracklenä toimi Flormarin musta graffiti lakka G12. H&M:n lakka oli helppo levittää vaikkakin suti oli hieman liian iso ranskalaisten kärkien tekemiseen ja kun aika oli kortilla en kerennyt putsaamaan noita rajoja. En tiedä onko tuon graffiti-lakan aikaisempi omistaja pitänyt tuota korkkia auki joskus, koska verrattuna Dependin vastaavaan lilaan tuo lakka on aivan järkyttävän paksua :o Onneksi kuitenkin halkeili oikein mukavasti :) Jotenkin tuli näistä kynsistä mieleen maastokuvio.

Kävin tuossa aiemmin tällä viikolla shoppailemassa kynsijuttuja oikein olantakaa. Mukaan tarttui Kicksistä uusi Seche Vite, Dependin kynsitippejä sekä ranskalaisen manikyyrin mallitarroja. Gina Tricotista tarttui mukaan kolme lakkaa, koska tarjouksia ei vain voi ohittaa: aluslakka (ei ole tähän mennessä ollut ja kynnet kiittää), Space Queen ja Sparkling Silver. + jotain muita koristeita satunnaisista kaupoista. Nuo ostamani Ginan lakat olivat molemmat saman tyylisiä mutta erikokoisilla glittereillä. Space Queen on kirkaspohjainen lakka, joka sisältää sateenkaarenväreissä heijastavaa glitteriä, kun taas Sparkling Silver sisältää lisäksi saman värisiä hex-glittereitä. Molemmat kivoja koska BlingBling :D

Space Queen
Space Queen Kynsillä
Sparkling Silver
Eipä tästä postauksesta nyt kauhean lyhyt tullut sittenkään :D

1 kommentti: