Sivut

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Marmorointeja

Vihdoin rupeaa kynsiaiheinen vitutus laantumaan :) Rakkulat on ainakin nyt ilman geelejä hävinnyt lähes kokonaan, kohta pitäisi siis koittaa uudelleen geelailla ja katsella puhkeeko uudestaan. Toivottavasti ei... kaveri kyllä vinkkasi, että kannattaisi kokeilla Cesarin geelejä, kun eivät niin kovia ole valumaan kynsinauhoille. Niitä sitten kokeilemaan jos ei onni suosi Mimaxin geelejen kanssa :) Omituista olla nysä kynsillä, kun oma kynsi ei vain kestä pidempää mittaa, voisi ostaa jotain kynnenkovettajaa jos auttaisi.

Sitten niihin kynsiin:



Näihin kynsiin tein ensimmäistä kertaa joka kynnen vesimarmoroinnin ja olin lopputulokseen vallan tyytyväinen. Aiemmin olin siis testaillut tipeille ja yksittäisille kynsille erilaisia tapoja tehdä tuo marmorointi.

Käytetyt lakat:

Lähes neoninen oranssi lakka alla (pullo ylemmässä kuvassa merkistä/nimestä ei tietoa)
Vihreä: China Glaze - ChaChaCha
Toinen oranssi: Avon - G0212??? (ainut numerosarja pullossa :D)

Käytin kahta oranssia, koska tuo pohjalla ollut oranssi ei toiminut marmoroinnissa, se kuivui aivan liian nopeasti. Olin aivan varma että China Glazen nopea kuivumisaika tekisi marmoroinnista hankalan mutta se toimi vallan hyvin :) Voin siis suositella CG:n lakkoja marmorointiin. Ranskalaisen tekeminen marmoroimalla oli hankalaa koska tekemäni kuviot oli niin isoja ettei kaikkiin kärkiin tullut selvää kuviota, kuten peukalon kynnestä voi havaita. Lisäsin vielä tyhjiltä näyttäviin lakattomiin kohtiin tiimarista ostamiani helmenpuolikkaita, jotka kiinnitin Sechellä (Irrottaessa vei osan tyvessä olevasta geelistä mukanaan eli kestää :D) ja lakkasin Avonilla ja CG:llä. Tykkäsin näistä kynsistä ihan mielettömästi, tommonen kesäinen retro lakkaus, taisin jopa viihtyä näissä viikon :O harvinaista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti