Sivut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

natural leopard

Jos sitä päivittelis ensimmäisen lakka koristelunkin tänne :) Olin näihin kynsiin tyytyväinen, muttei ne silti kynsillä ollut paria päivää kauempaa.



Tein ensin kynsiin dotterilla epämääräisiä pilkkuja jotka sitten rajailin miten sattuu mustalla lakalla ja aivan kun tämä ei olisi vielä riittänyt pistin hopeaa glitter lakkaa joidenkin pisteiden päälle ja leopardi luukki on valmis :)
Pahoittelen näiden ensimmäisten kynsikuvien huonoa laatua. kuvat otettu missä sattuu, kun en ollut tietoinen että alkaisin blogia pitämään :/

Kuva on vasemmasta kädestä kun ei tuo oikean käden koristelu ollut niin tarkka johtuen aamukahvin puuttesta :D Lakkoina käytin Yes Loven mustaa (346) ja hopeaa (407) sekä H&M Beigeä. Hamstrasin noita Yes Loven lakkoja kun löysin niitä kirpparilta halvalla ja yllätyin positiivisesti näiden laadusta :) Olihan niissä valkkaaminen kun puolia niistä oli kokeiltu tai jätetty pullot auki. Tämän merkin glitterlakat haisevat kyllä kuolemalle, mutta nekin oli niin kivoja etten voinut jättää ostamatta :/

vasemmalta oikealle: 346, Beige, 407


Tilasin tänään ensimmäiset Nfu Oh lakkani pretty.fi verkkokaupasta, jossa tällä hetkellä tarjous kaikkiin Nfu Oh tuotteisiin osta 3 maksa 2 :)

(En hyödy linkin klikkailusta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti