Sivut

maanantai 29. heinäkuuta 2013

koristeluita ja kynsilakkoja

Hirveesti jaksoin taas miettiä otsikkoa :D Eli niinkuin viimeksi kerroin tänään luvassa geelejen alle tungettua koristelua ja kynsilakkakokoelmasta asiaa. Ajattelin nyt samalla testata miten luonnistuu tabilla postailu... v***iks meni :D muuten jees mutta ei suostu lataamaan kuvia. Kirjottelempa siis tekstit tabilla ja lisään kuvat tietokoneella :) Mutta nyt niihin kynsiin:


Näissä kynsissä tuo hopea "holo" lakka glitterin alla on Flormarin 814, joka on siis olevinaan hopea holo lakka... no eipä ole. Aluksi holo effekti miellytti silmää, mutta blogeja selailtuani ja monet muut hololakat nähtyäni ei tuo edes näytä enää hololta :( Siihen vielä kultaiset glitterit päälle ja blingbling kynnet ovat valmiit. Näissä kynsissä en vaan kovin pitkään viihtynyt johtuen glitterin liiallisesta karheudesta, edes kolme geeli kerrosta ei riittänyt tasoittamaan kynsiä.. fail -.-


Nämä kynnet olivatkin jo paljon hillitymmät. Valkoisilla tipeillä tehty ranskis ja joka kynnen oikeaan reunaan heitin tommosta Tiimarista ostettua rainbow glitter mixiä, jossa valkoisen glitterdustin seassa valkoisia hexglittereitä. Tosi kiva idea mutta toteutus ei onnistunut taaskaan, mätettyäni glitterit kynnelle en muistanut tasottaa niitä ja hexit jäi törröttelemään miten sattuu... Päätinpä fiksuna tyttönä sitten heittää päälle vielä Yes Loven punaista glitter lakkaa (D6) ja ei se ainakaan auttanut. Viihdyin näissä kynsissä suhteellisen kauan, viikon jälkeen taisin viilata pois. 

Näistä kynsistä opin: jos et meinaa pitää kynsiä viikkoa pidempään älä tunge sinne väliin mitään... voi luoja sitä viilaamisen määrää.

Sitten niistä kynsilakoista.


Tässä kuvassa kynsilakkoja on tasan 50, mutta kokoelma on muutamalla lakalla kasvanut. Osa saattaakin huomata että Flormareita on jonkun verran ja tämähän johtuu Tokmannin melkein non-stop tarjouksesta 3kpl 5e. Eihän niitä uutuuksia voi sinne koriin jättää 7.7 Poikaystävä on nykyään oppinut välttämään Tokmannilla asioimista :D mistäköhän johtuu.. Alunperinhän minulla oli aika vähän lakkoja mutta kynsiharrastuksen LOPETTANEELTA ?!:O kaverilta sain 30 kynsilakkaa (kiitos ja kumarrus). Löytyypä minulta jopa kaksi China Glaze lakkaakin: cha cha cha ja velvet bow. Toinen tuli tässä 30 lakan satsissa ja toinen tuli lahjana Mimaxilta kun nuo geelaus välineet tilasin :) ja olen huomannut ettei niitä ylistetä turhaan :) Löytyypä tuolta läjästä myös must have Seche Vite pikakuivattajakin (rakkautta ensi kokeilulla) olin onnesta soikeana kun kuulin Kicksin myyvän niitä.

Onko teillä ollut tapana hamstrata ehkä vähän liikaakiin tarjouslakkoja ? (jos nyt kynsilakkoja voi olla koskaan liikaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti